top of page

"Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu."

Mahatma Gandhi

NAŠA ZGODBA
composition_2.png
liza.jpg
Liza Login

Z zdravim, rastlinskim prehranjevanjem se ukvarjam že nekaj let, ker verjamem da lahko s prehrano vplivamo na celostno fizično in mentalno zdravstveno stanje. Od diplome na Univerzi The Open Univestity v smeri Health Sciences Bcs, me loči še nekaj mesecev. Poleg univerzitetne izobrazbe nabiram znanja v načelih naturopatije. Pridobivati in širiti znanje o našem telesu, zdravju in zakonih narave v nas je moj hobi in poslanstvo.

Kaja Pogačar

Ljubiteljica življenja, potovanj in kulinarike, predvsem pa tiste hrane, ki nas poboža v globino in pomaga ohranjati naše notranje Sonce žareče in iskrivo. Prav preko hrane ohranjamo prvobitni stik z Zemljo. Tako kot do življenja tudi do kulinarike pristopam holistično, z uporabo svežih zelišč in začimb, ki jih dodajam glede na potrebe posameznika in esence dneva. V osnovi je naše telo izjemno senzibilno – pove nam kaj potrebujemo, saj se odzove čisto na vse, kar na različnih ravneh zaužijemo. Moje notranje vodilo je živi in pusti živeti.

kaja.jpg
marjanca2.jpg
Marjanca Jemec

Po izobrazbi sem diplomirana ekonomistka, na področju projektnega managementa, hkrati pa večna raziskovalka zdrave prehrane, dobrega počutja ter vseh kotičkov in darov narave. Z ljubeznijo pripravljam okusne jedi polne hranil in življenja, saj verjamem, da lahko istočasno razvajamo svoje telo in duha, kot tudi negujemo naš planet. Moja goreča želja je, da znanja in prakse o zdravem življenjskem slogu in inteligenci narave dosežejo kar največ ljudi, da si prisluhnejo ter radostno in zavestno izbirajo le najboljše zase in za svoje otroke.

Meta Jovan

Verjamem, da je kreativnost eno glavnih vodil osebnostnega razvoja in inovativnosti. Jaz jo krepim in negujem tako v poslovnem, kot prostem času. Ukvarjam se z notranjim oblikovanjem, ustvarjanjem estetskih in funkcionalnih hiš. Prostori se prilagajajo življenjskim navadam, kuhinja pa tradicionalno ostaja srce vsakega doma. Tako se tudi sama z vedno večjo radostjo posvečam kuhanju zdravih in okusnih jedi, pripravljenih na hiter in enostaven način.

meta.jpg
katja.jpg
Katja Sušnik

Po izobrazbi sem antropologinja in kulturologinja, po duši pa kreativka in ljubiteljica narave. Sem večna optimistka, strastna kuharica in ljubeča mama. Verjamem v moč empatije do ljudi, živali in celotne narave saj ta vodi k spremembam, ki jih naš planet nujno potrebuje. Srečno, radostno in izpopolnjeno življenje zame niso zgolj fraze v ezoteričnih knjigah temveč osebni cilj.

Sandra Sebeglia

Življenje in materinstvo sta mi odprla popolnoma nov pogled na svet. Svet v katerem niso pomembne le materialne dobrine, vendar kjer vidimo drug drugega, spoštujemo naravo in se zavedamo, da smo skupaj eno. Rada potujem, odkrivam skrite kotičke narave in uživam v kulinaričnih trenutkih. Verjamem v to, da lahko s svojim zavedanjem spremenimo svet in širimo ljubezen.

Sandra.jpg
1Y5A0541%2520(1)_edited_edited.jpg
Iza Sia Login

Za dosego visokih ciljev, poslovnih ali osebnih, potrebujemo veliko kreativne energije, ki jo lahko dobimo samo z zdravim in energetsko pretočnim telesom. Pozitivne izkušnje zdravega življenja sem prvič dobila že pred več kot 25imi leti in jih potem ves čas samo nadgrajevala. Prijatelji mnogokrat prosijo za nasvete glede rastlinske prehrane, prehranskih dodatkov, načinov osebnega notranjega osvobajanja, učinkovite telovadbe, skratka zdravega načina življenja. To je bil povod, da sem se odločila, da vzpostavim Aphrodite’s Body, skupnost ali gibanje, kjer bomo s svojim znanjem in izkušnjami združevali strokovnjake in tiste, ki iščejo.

bottom of page