top of page

PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

 

Reemina Limited, ki ima registrirani naslov na Klimataria 11, 4607 Pissouri, Ciper (v nadaljevanju "Reemina" ali "mi") spoštuje zasebnost svojih uporabnikov (v nadaljevanju "vi" ali "uporabnik"). Verjamemo, da je za vas pomembno, da odločitve o uporabi naše spletne strani sprejemate na podlagi vašega razumevanja katere podatke zbiramo z uporabo naše spletne strani, kaj storimo s temi podatki, kako jih obdelujemo, s kom jih delimo, kot tudi vaših pravic in odločitev glede vaših podatkov, ki smo jih obdelali. Zato smo pripravili ta pravilnik o zasebnosti (v nadaljevanju ''Pravilnik o zasebnosti''), ki nadalje opisuje naše ravnanje z zbranimi podatki.

 

Ta Pravilnik o zasebnosti je sestavni del Splošnih pogojev uporabe spletne strani,  ki ureja vašo uporabo www.login5aphrodite.com, www.body.login5aphrodite.com, www.soul.login5aphrodite.com in www.si.body.login5aphrodite.com ter vseh drugih URL naslovov, ki lahko nadomestijo obstoječe URL naslove ali, ki jih Reemina lahko doda na seznam spletnih strani, objavljenih s strani Reemina, skupaj s povezavo do tega Pravilnika o zasebnosti (v nadaljevanju ''spletna/e stran/i'').

 

Priporočamo, da v celoti preberete ta Pravilnik o zasebnosti, da boste v celoti obveščeni.

 

1 VRSTE PODATKOV, KI JIH ZBIRAMO

Od vas lahko zbiramo različne kategorije podatkov, bodisi osebne ali neosebne podatke, kot je opredeljeno spodaj ter odvisno od narave vaše interakcije s spletno stranjo, kot je vse natančno opisano spodaj.

 

Neosebni podatki so podatki, ki so na voljo ali zbrani z vašo uporabo spletne strani in lahko vključujejo vaše združene podatke o uporabi in tehnične podatke, ki jih pošilja vaša naprava, vključno z nekatero programsko in strojno opremo, kot so: znamka naprave, velikost zaslona, vrsta operacijskega sistema, vrsta naprave, jezikovne nastavitve, čas in datum dostopa na našo spletno stran, vaša dejanja znotraj spletne strani (npr., registracija, ogledi strani, ipd.), URL-ji s katerih ste bili usmerjeni na našo spletno stran, iskalne poizvedbe na naši spletni strani, itd. in približna geo-lokacija (država). Neosebni podatki ne omogočajo vaše identifikacije.

 

Osebni podatek je katera koli informacija, ki vas identificira kot določenega ali določljivega posameznika. Posameznik je določljiv takrat, ko ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za posameznikovo fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto.

 

Po zakonu vam ni potrebno zagotoviti določenih osebnih podatkov. Vedno lahko zavrnete zagotavljanje določenih osebnih podatkov, vendar takrat potrjujete, da vam takšna zavrnitev lahko prepreči opravljanje nekaterih dejavnosti na spletni strani.

 

V primeru, da združimo osebne podatke z neosebnimi, se bodo združeni podatki obravnavali kot osebni dokler bodo združeni.

 

2 KAKO UPORABLJAMO VAŠE PODATKE

Informacije, ki jih zberemo od vas, uporabljamo za zagotavljanje spletne strani in delovanje našega podjetja. Uporabljamo jih tudi za posodabljanje naših spletnih strani, za izboljšanje varnosti ter v namene analitike in raziskav, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo, ko uporabljate našo spletno stran. Vaše podatke uporabljamo tudi za promocijo naših spletnih strani ter za izpolnjevanje naših pravnih obveznosti.

 

Zbrane podatke, ki vključujejo tako tehnične podatke, podatke o uporabi spletnih strani kot tudi klasične osebne podatke uporabljamo za naslednje namene: 

  ●   Zagotavljanje naših spletnih strani: razvoj, zagotavljanje, prilagajanje in izboljšava naših vsebin, analiziranje trendov z

        uporabo spletne strani, vodenje spletne strani in komunikacija s strankami.

  ●   Promocija naših spletnih strani: Ko uporabljate naše spletne strani, lahko promoviramo naše spletne strani.

  ●   Analitika in raziskave:  razumevanje in analiza trendov v povezavi z uporabo spletne strani, spoznavanje vedenja

       uporabnikov na spletnih straneh (kako pogosto uporabljate spletno stran, dogodki, ki se pojavijo na spletni strani,

        agregirana uporaba, podatki o uspešnosti ipd.). 

  ●    Varnost:  Vaše podatke uporabljamo za izboljšanje varnosti in zaščite naših spletnih strani.

  ●    Naše pravne obveznosti:  Vaše podatke uporabljamo skladno z zahtevami veljavne zakonodaje.


 

3 UPORABA PIŠKOTKOV IN SORODNIH TEHNOLOGIJ

 

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke za interno analizo o uporabi spletne strani, da bi bile bolj privlačne za uporabnika. Za informacije o piškotkih in sorodnih tehnologijah, obiščite našo politiko piškotkov, ki je na voljo na www.si.body.login5aphrodite.com/politika-piskotkov in je del tega Pravilnika o zasebnosti.

 

4 IZMENJAVA  PODATKOV

 

Vaši osebni podatki bodo razkriti tretjim osebam le v obsegu, ki je potreben za izpolnitev našega pogodbenega razmerja. Pravna podlaga za prenos vaših osebnih podatkov sta točki b) in f) 1. odstavka 6. člena Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov in predstavljata naš zakoniti interes za izvajanje naših splošnih pogojev poslovanja ali drugih pogodb, sklenjenih z vami.

 

Za namen opisovanja svojih storitev ter druge zakonite namene lahko potenicialnim partnerjem, oglaševalcem ter drugim uglednim tretjim osebam razkrijemo anonimne skupne statistične podatke o uporabnikih spletne strani, vendar takšni podatki ne bodo vsebovali nobenih osebnih podatkov.

 

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo našim izvajalcem, ki nam pomagajo pri zagotavljanju storitev, ki jih ponujamo preko spletne strani. Tak prenos bo vedno temeljil na sporazumu o obdelavi osebnih podatkov, zaradi česar bodo naši izvajalci vaše osebne podatke uporabili le v obsegu, ki je potreben za opravljanje njihovih funkcij, in bodo pogodbeno zavezani, da bodo vaše osebne podatke obdelovali le v našem imenu in skladno z našimi zahtevami.
 

5 VTIČNIKI ZA SOCIALNA OMREŽJA

 

Spletna stran lahko vključuje funkcije socialnih omrežij, na primer gumbe za sledenje in skupno rabo, ki jih zagotavljajo socialna omrežja kot sta Facebook in Instagram (»funkcije socialnih omrežij«). Te funkcije socialnih omrežij lahko zbirajo vaše IP naslov, katero stran obiskujete na naši spletni strani, prav tako lahko nastavijo piškotek, ki bo omogočil pravilno delovanje funkcije socialnih omrežij. Funkcije socialnih omrežij običajno gosti tretja oseba, lahko pa jih gostimo tudi neposredno na naši spletni strani. Vaše interakcije s funkcijami socialnih omrežij ureja politika zasebnosti socialnega omrežja, ki ponuja tovrstno funkcijo. Za dodatna vprašanja v zvezi s funkcijami socialnih omrežjih nas lahko kontaktirate na info@reemina.com.

 

6 STRANI IN STORITVE TRETJIH OSEB

 

Ta Pravilnik o zasebnosti se uporablja samo za podatke, zbrane s strani Reemina preko spletne strani in se ne uporablja za katera koli druga spletna mesta, aplikacije ali storitve. Deli spletne strani lahko vključujejo povezavo do ali uporabo storitev tretjih oseb, kot so različne ikone, bližnjice, aplikacije ali druga sredstva za dostop. Čeprav se po svojih najboljših močeh trudimo pregledati takšne storitve nimamo nadzora nad storitvami tretjih oseb in vsakršna uporaba takšnih storitev je na lastno odgovornost. Te spletne strani imajo svoje politike zasebnosti, za katere Reemina ne prevzema nikakršne odgovornosti.Pozivamo vas, da ste previdni pri njihovi uporabi in da pregledate njihove prakse zasebnosti.

 

7 IZMENJAVA OSEBNIH PODATKOV

 

Prizadevamo si, da bi naše partnerje zavezali k uporabi podatkov izključno za namene, kot je navedeno v tem Pravilniku o zasebnosti. Če uporabljajo podatke, ki bi jih lahko šteli za osebne podatke, jih morajo uporabiti izključno za namene zagotavljanja storitev za nas, za kakršnekoli druge namene pa morajo te podatke uporabiti izključno na anonimni in agregirani  osnovi.  Ne glede na zgoraj navedeno, ne moremo jamčiti, da se bodo naši partnerji držali pogodbenih obveznosti ali sprejemljivih poslovnih praks.

 

Poleg tega lahko partnerji uporabljajo svoje lastne tehnologije sledenja (vključno z in brez omejitev: piškotki, spletnimi svetilniki, HTTP predpomnilniki in lokalnimi predmeti v skupni rabi) za zbiranje anonimnih podatkov o obiskovalcih spletnih strani. Partnerji si lahko delijo anonimne podatke, ki jih zbirajo s svojimi strankami. Prizadevamo si, da bi zagotovili, da se ti podatki razkrivajo takšnim tretjim osebam na anonimen in agregiran način.

 

Načini zbiranja podatkov naših partnerjev, vključno z njihovimi politikami glede uporabe piškotkov, spletnih svetilnikov in drugih sledilnih tehnologij, urejajo njihovi lastni pravilniki o zasebnosti. Prizadevamo si, da bi se držali splošno sprejetih industrijskih praks glede zbiranja in uporabe informacij s strani naših partnerjev ter omejili njihovo uporabo na storitve, ki nam jih zagotavljajo.

 

8 VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

 

Implementirali smo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za varovanje zaupnosti, varnosti in celovitosti zbranih podatkov, ter za preprečevanje nepooblaščenega dostopa in uporabe podatkov, ki so v nasprotju s tem Pravilnikom o zasebnosti. Čeprav si prizadevamo, da bi zagotovili, da vaši podatki ostanejo varni, ko jih obdelujemo, vas  opozarjamo, da nobeni varnostni ukrepi niso popolni.

 

9 HRAMBA PODATKOV

 

Zbrane podatke hranimo, dokler je to potrebno za zgoraj določene namene, vse v skladu z veljavno zakonodajo ali dokler nas posamezniki ne obvestijo, da se želijo odjaviti ali  izbrisati svoje osebne podatke. Po lastni presoji lahko podatke iz naših sistemov izbrišemo ali spremenimo brez opozorila, ko se nam bo zdelo, da niso več potrebni za namene, za katere so bili zbrani.

 

10 SPLOŠNA UREDBA EU O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV

S 25. majem 2018 je v veljavo stopila Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov ("GDPR"), ki med drugim zahteva, da uporabnikom naše spletne strani zagotovimo določene informacije o obdelavi njihovih osebnih podatkov. "Osebni podatek" je izraz, ki se uporablja v okviru GDPR in pomeni katero koli informacijo, ki identificira ali lahko identificira določenega edinstvenega uporabnika ali napravo, na primer, ime, naslov, spletni identifikator, mobilna identifikacijska številka in biometrični podatki.


 

Skladno z GDPR vam podajamo spodnje informacije:.

 

i.    Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov

GDPR od nas zahteva, da vas obvestimo o pravni podlagi, na katero se zanašamo, da lahko obdelujemo vaše osebne podatke. Pravna podlaga za obdelavo vaših osebnih podatkov, za namene kot opisano v 2. točki tega Pravilnika o zasebnosti, je kot sledi: 

●    vaše soglasje: kadar vas prosimo za soglasje za uporabo vaših podatkov za določen namen, bomo to jasno predstavili na

       mestu zbiranja, prav tako pa bomo pojasnili kako lahko svojo privolitev umaknete;

●    zakoniti interes: v nekaterih primerih se zanašamo na zakonit interes kot pravno podlago za obdelavo osebnih podatkov,

      da bi zagotovili naše in/ali druge storitve upravljavcev podatkov. Legitimen interes, na katerega se zanašamo, je na primer

      ohranjanje varnosti naših storitev kot so odkrivanje goljufij ali zagotovitev odkrivanja in odpravljanja napak;

●    pogodbeno razmerje: to zajema podatke, ki jih obdelujemo z namenom, da vam zagotovimo storitev, ki ste jo zahtevali;

●    pravne obveznosti: to zajema podatke, ki jih obdelujemo v skladu z zakonsko obveznostjo, npr. vodenje evidenc za

      davčne namene;

ii.    Prenosi osebnih podatkov

Ker Reemina deluje z globalnimi podjetji in tehnologijami, bomo morda morali vaše osebne podatke prenesti izven države iz katere so bili prvotno predloženi. Na primer, lahko prenesemo vaše podatke tretjim osebam s katerimi sodelujemo, ki se lahko nahajajo v območjih izven EGP, Švice ali Združenega kraljestva, in ki nimajo zakonov o varstvu podatkov ali imajo zakone, ki so manj strogi v primerjavi z evropskimi zakoni.

 

Ko prenašamo osebne podatke zunaj EGP, Švice ali Združenega kraljestva, sprejmemo ukrepe za zagotovitev ustreznih zaščitnih ukrepov za varovanje vaših osebnih podatkov. Za več informacij o zaščitnih ukrepih, ki smo jih vzpostavili za zaščito vaših osebnih podatkov in pravic do zasebnosti v teh okoliščinah, nas prosim kontaktirajte na elektronski naslov info@reemina.com.

 

iii.    Hramba osebnih podatkov

Vaše osebne podatke hranimo toliko časa, kolikor je potrebno za zagotavljanje naših storitev ali za druge pomembne namene, kot so izpolnjevanje zakonskih obveznosti, reševanje sporov in izvrševanje naših dogovorov. 

 

iv.    Pravice posameznika glede obdelave podatkov

Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov vam zagotavlja določene pravice v zvezi z osebnimi podatki, ki jih imajo upravljavci podatkov o vas, vključno z določenimi pravicami za dostop do osebnih podatkov, za zahtevo popravka osebnih podatkov, zahtevo za omejitev ali izbris osebnih podatkov in za nasprotovanje naši obdelavi vaših osebnih podatkov. V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov imate kot posameznik naslednje pravice: 

 

Pravica do preklica privolitve: Če ste kot posameznik privolili v obdelavo vaših osebnih podatkov (v enega ali več določenih namenov), imate pravico, da to svojo privolitev kadarkoli prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Privolitev je možno preklicati s pisno izjavo, ki se pošlje upravljavcu na enega od kontaktov, navedenih na naši spletni strani. Preklic privolitve za obdelavo osebnih podatkov za posameznika nima nobenih negativnih posledic ali sankcij. Vendar pa je možno, da upravljavec posamezniku po preklicu privolitve za obdelavo osebnih podatkov morda ne bo več mogel nuditi posamezne ali več svojih storitev, če gre za storitve, ki jih brez osebnih podatkov ni mogoče nuditi.

 

Pravica dostopa do osebnih podatkov: Kot posameznik imate pravico od ponudnika (upravljavca osebnih podatkov) dobiti potrditev, ali se v zvezi z vami obdelujejo osebni podatki, in kadar je temu tako, dostop do osebnih podatkov in določene informacije (o namenih obdelave, o vrstah osebnih podatkov, o uporabnikih, o obdobjih hrambe oz. merilih za določitev obdobij, o obstoju pravice do popravka ali izbrisa podatkov, pravice do omejitev in ugovora obdelave in pravice do pritožbe pri nadzornem organu, o viru podatkov, če podatki niso bili zbrani pri vas, o obstoju avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov, razlogih zanj ter pomenu in posledicah take obdelave za vas, ter druge informacije v skladu s 15. členom Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov.

 

Pravica do popravka osebnih podatkov: Kot posameznik imate pravico doseči, da ponudnik brez nepotrebnega odlašanja popravi netočne osebne podatke v zvezi z vami. Kot posameznik imate, ob upoštevanju namenov obdelave, pravico do dopolnitve nepopolnih podatkov, vključno s predložitvijo dopolnilne izjave.

 

Pravica do izbrisa osebnih podatkov (“pravica do pozabe”): Kot posameznik imate pravico doseči, da ponudnik brez nepotrebnega odlašanja izbriše osebne podatke v zvezi z vami, ponudnik pa mora podatke brez nepotrebnega odlašanja izbrisati, kadar obstaja eden od naslednjih razlogov:

 

• podatki niso več potrebni v namene, za katere so bili zbrani oz. drugače obdelani;

• če prekličete privolitev, za obdelavo pa ne obstaja druga pravna podlaga;

• če ugovarjate obdelavi, za obdelavo pa ne obstajajo prevladujoči zakoniti razlogi;

• podatki so bili obdelani nezakonito;

• podatke je treba izbrisati za izpolnitev pravnih obveznosti v skladu s pravom EU ali pravom države članice, ki velja za ponudnika;

• podatki so bili zbrani v zvezi s ponudbo storitev informacijske družbe.

 

Kot posameznik pa v določenih primerih, opisanih v 3. odstavku 17. člena Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov, nimate pravice do izbrisa podatkov.

 

Pravica do omejitve obdelave: Kot posameznik imate pravico doseči, da ponudnik omeji obdelavo, kadar obstaja eden od primerov:

 

• če oporekate točnosti podatkov za obdobje, ki ponudniku omogoča preveriti točnost podatkov;

• obdelava je nezakonita, vi pa nasprotujete izbrisu podatkov, namesto tega pa zahtevate omejitev njihove uporabe;

• ponudnik podatkov ne potrebuje več za namene obdelave, vendar pa jih vi potrebujete za uveljavljanje, izvajanje in obrambo pravnih zahtevkov;

• ste vložili ugovor v zvezi z obdelavo, dokler se ne preveri, ali zakoniti razlogi ponudnika prevladajo nad vašimi razlogi.

 

Pravica do prenosljivosti podatkov: Kot posameznik imate pravico, da prejmete osebne podatke v zvezi z vami, ki ste jih posredovali ponudniku, v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki, in imate pravico, da te podatke posredujete drugemu upravljavcu, ne da bi vas ponudnik, ki so mu bili osebni podatki zagotovljeni, pri tem oviral, in sicer kadar:

 

• obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in

• se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi.

 

Kot posameznik imate pri uresničevanju navedene pravice doseči, da se osebni podatki neposredno prenesejo od enega upravljavca (ponudnika) k drugemu, kadar je to tehnično izvedljivo.

 

Pravica do ugovora obdelavi: Kot posameznik imate na podlagi razlogov, povezanih z vašim posebnim položajem pravico, da kadarkoli ugovarjate obdelavi osebnih podatkov, ki je potrebna za opravljanje nalog v javnem interesu ali pri izvajanju javne oblasti, dodeljene ponudniku (točka (e) člena 6 (1) Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov) ali je potrebna zaradi zakonitih interesov, za katere si prizadeva ponudnik ali tretja oseba (točka (f) člena 6 (1) Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov), vključno z oblikovanjem profilov na podlagi navedenih obdelav. Ponudnik preneha obdelovati osebne podatke, razen če dokaže nujne legitimne razloge za obdelavo, ki prevladajo nad vašimi interesi, pravicami in svoboščinami, ali za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov.

 

Kadar se osebni podatki obdelujejo za namene trženja, ima posameznik pravico, da kadarkoli ugovarja obdelavi podatkov v zvezi z njim za namene takega trženja, vključno z oblikovanjem profilov, kolikor je povezano s takim neposrednim trženjem. Kadar posameznik ugovarja obdelavi za namene neposrednega trženja, se podatki ne obdelujejo več v te namene.

Kadar se podatki obdelujejo v znanstveno ali zgodovinsko-raziskovalne namene ali statistične namene, ima posameznik pravico, da iz razlogov, povezanih z njegovim posebnim položajem, ugovarja obdelavi podatkov v zvezi z njim, razen če je obdelava potrebna za opravljanje naloge, ki se izvaja iz razlogov javnega interesa.

 

Pravica do vložitve pritožbe pri nadzornem organu: Brez poseganja v katerokoli drugo (upravno ali drugo) pravno sredstvo imate kot posameznik pravico, da vložite pritožbo pri nadzornemu organu, zlasti v državi, v kateri imate običajno prebivališče, v kateri je vaš kraj dela ali v kateri je domnevno prišlo do kršitve (v Sloveniji je to Informacijski pooblaščenec), če menite, da obdelava osebnih podatkov v zvezi z vami krši predpise o varstvu osebnih podatkov.

 

Brez poseganja v katerokoli drugo (upravno ali izvensodno) sredstvo imate kot posameznik pravico do učinkovitega pravnega sredstva, in sicer zoper pravno zavezujočo odločitev nadzornega organa v zvezi z njo, prav tako pa tudi v primeru, kadar nadzorni organ vaše pritožbe ne obravnava ali vas v treh mesecih ne obvesti o stanju zadeve ali o odločitvi o pritožbi. Za postopke zoper nadzorni organ so pristojna sodišča države članice, v kateri ima nadzorni organ sedež.

 

Posameznik lahko vse zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, v pisni obliki naslovi na upravljavca, in sicer na enega od kontaktov, navedenih na naši spletni strani.

 

Za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko ponudnik od posameznika zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da posameznika ne more zanesljivo identificirati.

 

Ponudnik mora na zahtevo posameznika, s katero ta uveljavlja svoje pravice v zvezi z osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

 

Pravica do pritožbe nadzornemu organu brez poseganja v katerokoli drugo upravno ali pravno sredstvo imate kot posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, pravico, da vložite pritožbo pri nadzornem organu, zlasti v državi članici, v kateri imate običajno prebivališče, v kateri je vaš kraj dela ali v kateri je domnevno prišlo do kršitve, če menite, da obdelava osebnih podatkov v zvezi z vami krši Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov. Nadzorni organ, pri katerem je vložena pritožba, vas bo kot pritožnika obvestil o stanju zadeve in odločitvi o pritožbi, vključno z možnostjo pravnega sredstva na podlagi 78. člena Splošne uredbe EU o varstvu podatkov. Kot posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki imate pravico, da vložite pritožbo na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, telefon: 01 230 97 30, elektronski naslov: gp.ip@ip-rs.si.

 

11 VPRAŠANJA ALI PRITOŽBE

Vsa vprašanja, pomisleke ali komentarje o tej Politiki zasebnosti ali kakršne koli zahteve v zvezi z vašimi osebnimi podatki na pošljite po elektronski pošti na info@reemina.com. Podatki, ki jih navedete ob stiku z nami, bodo obdelani za obravnavo vaše zahteve in bodo izbrisani, ko bo vaša zahteva izpolnjena. Obdelavo zadevnih informacij lahko omejimo v skladu z zakonsko določenimi roki hrambe.


 

12 SPREMEMBE TEGA PRAVILNIKA O ZASEBNOSTI

Reemina si pridržuje pravico, da Pravilnik o zasebnosti po potrebi občasno prilagodi dejanskim razmeram in zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov. Iz tega razloga vas prosimo, da pred vsakim posredovanjem osebnih podatkov preverite aktualno različico, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami in dopolnitvami. Prav tako vas bomo o morebitnih spremembah, ki bistveno vplivajo na obdelavo vaših osebnih podatkov, predhodno obvestili na primeren način (npr. z obvestilom na naši spletni strani, po elektronski pošti). Če se ne strinjate s spremenjenim pravilnikom o zasebnosti, se vzdržite uporabe naše spletne strani. Datum zadnjega Pravilnika o zasebnosti je zapisan v dokumentu. 

 

13 KONTAKTIRAJTE NAS

Če imate kakršne koli pripombe ali vprašanja o našem Pravilniku o zasebnosti, nam pišite na  info@reemina.com

ali 

 

Reemina Limited

Klimataria 11

4607 Pissouri

Ciper
 

REEMINA LIMITED, ZADNJA POSODOBITEV NOVEMBER 2022

bottom of page